Open Huizen op 1 oktober

Traditioneel organiseren makelaarsorganisaties NVM en VBO op de eerste zaterdag in oktober weer de Open Huizen Dag en de Open Huizen Route.

Gracht met mooie oude huizen
Nieuws
Datum: 30-09-2016

Op zaterdag 1 oktober kunnen potentiële huizenkopers zo'n 33.000 te koop staande woningen zonder afspraak bezoeken voor een bezichtiging. Ze worden ontvangen en rondgeleid door de bewoners zelf.

Aanbod slinkt

Naar verwachting gaan er morgen 150.000 aspirant-kopers op pad om gebruik te maken van deze mogelijkheid. Vorig jaar oktober stond de deur van ongeveer 50.000 huizen open, dit voorjaar waren dat er nog ruim 40.000. Het dalend aantal deelnemers is te verklaren uit de aantrekkende woningmarkt.

Welke huizen doen mee?

De Open Huizen Dag en Open Huizen Route beginnen om 11.00 uur en duren tot 15.00 uur. Wilt u weten bij welke huizen u terecht kunt? Voor het aanbod van NVM-makelaars klikt uhier. Een overzicht van de woning van VBO-makelaars vindt u hier.

Droomhuis gevonden? Neem contact met ons op

Als u morgen uw droomhuis vindt, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het zoeken en vinden van de beste hypotheek en/of de woonverzekeringen die bij uw situatie passen.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.